Dela en rödrök. Den ena halvan gör du ringar av som på bilden, den andra hackar du. Lägg skiten i en skål tillsammans med:
1 ägg. Bara äggulan.
50 gram brödsmular av nåt randombröd
1/2 teskedar Chilipeppar, spiskummin, oregano. OBS! Ingen Svartpeppar ännu.
Ner med en tesked senap.
Ner med lite parmesan i skålen. 50 gram. Rör om ordentligt!
* Blanda nu sörjan i skålen med 500 gram köttfärs. Blanda. På med lite salt och svartpeppar.
* Dela köttsmeten på så många hamburgeliknande klumpar du kan! Täck hamburgarna med plastfolie och lägg i kylen i 5 minuter.
Under tiden kan du ju hacka upp allt du vill ha till dina fina hamburga. Lite tomat, cheddarost, sallad osv.
* Ta ut hamburgarna ur kylen och spruta lite olivolja på dom (istället för att lägga i stekpannan ja) Salta och peppra.
Boom!
En vanligt jävla hamburgare, fast hemmagjord. Riiktigt goood!
När steker man hamburgaren då? innan kylskåpet eller efter kylskåpet? mamma
SvaraRadera